Payment Pertama Dari Paid To Promote

Hari ni saya baru sahaja menerima payment pertama saya dari Paid To Promote. Paid to promote ni sebuah program yang memerlukan anda mempromosikan web ini dan anda akan dibayar mengikut impression dan berapa ramai orang yang join.

Jika ramai orang yang join, lagi banyaklah komisen yang anda dapat. Tapi kalau tak dapatkan orang pun takpe. Dia kira impression. Dan impression yang dia pilih adalah dari negara luar. Jika blog anda mempunyai trafik kaw2 dari luar negara. Bolehlah pasang kod paid to promote ini pada blog anda.

Dan yang paling best, pembayaran yang mereka buat adalah melalui paypal. Dapat duit free hanya dengan pasang banner dia kat blog anda.Sebenarnya program ni saya dah lama join, tapi KIV pasang banner dia sebab rupa-rupanya tersalah pasang kod. Patutlah takde impression. Baru seminggu lepas saya pasang kod yang sebenar dan memang ada impression dan earning. Dorang bayar setiap 15 – 30 haribulan. Tapi kira ok la baru pasang seminggu dah ada 0.48 sen

Join: Paid To Promote

5 comments on “Payment Pertama Dari Paid To Promote

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + = fifteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge